neka nam Svijetli i Sjaji Sunce naše svagdanje!
vrijeme nam je odlično za spricanje pripravcima, sjetvu, sadnju, obradu tla, kultiviranje, ubiranje prvih plodova i uživanje u predivnimk bojama, mirisima i aromama.
Uređivao sam s prijateljem Renatom jedan jako lijepi vrt i voćnjak od predivnih ljudi s puno humora i vrhunskim vještinama pripreme hrane i deserata.
Sladoled, Premoćan i stvaran!
Kako kažu vlasnici vrta: Prvenstveno nam je najbitnije kod hrane i uzgajanih biljaka, životinja mirisi i okusi, a ne ekološka, biodinamička ili konvencionalna hrana!
Potpuno ih podupirem, jer ako je uzgajana prirodno, hrana ima predivno razvijene arome i šećere.
Bljutava, neukusna, smrdljiva hrana kod kuhanja i pripreme, pa makar bila i takozvana ekološka ili biodionamička, izbjegavati u širokom krugu!
Naučih: koristiti sva osjetila koja imamo kako bi bili ljudi u punini.
Najava 4. biodinamičke radionice u Horvatima i mariji Gorici!
radionice će se raditi svake subote u mjesecu, tako ću vas ovim puterm obavještavati, što je, po meni odlična ideje naše prijateljice. neka nam je nedjelja dan odmora i uživanja s dragim ljudima ili rad u vlastitom vrtu.
kako kaže Pavao u poslanici, zaboravih kojoj, ali to je manje bitno : sve isprobavajte i provjeravajte!
Otvorenost, promatranje i provjeravanje!
No comments:
Post a Comment